Yunet
 

Društvo

Konkurs „Makedonsko sunce“ otvoren do 28. februara

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 17. februar 2024. • 14:00 •

Konkurs „Makedonsko sunce“ otvoren do 28. februara

Još uvek je otvoren konkurs “Makedonsko sunce”, koji raspisuje Novinsko izdavačka ustanova Makedonski informativni I izdavački centar. Svi zainteresovani mogu poslati svoje priče I fotografije sa putovanja kroz Makedoniju do 28. februara, a najlepše biće objavljene na portalu I u izdanjima te makedonske izdavačke ustanove.

Ljubitelji putovanja kojis u u prethodnoj godini uživali u čarima lepota Severne Makedonije još uvek mogu da se prijave na konkurs “Makedonsko sunce”, koji I ove godine raspisuje Novinsko izdavačka ustanova Makedonski informativni I izdavački centar. Kako kaže Ozren Simjanovski, direktor I glavni I odgovorni urednik ove ustanove, cilj konkursa je promovisanje dobrosusedskih odnosa I saradnje u regionu.

Kako Simjanovski ističe, njihova ustanova ovaj konkurs raspisuje već petu godinu zaredom. Do sada se, sudeći po velikom odzivu zainteresovanih, pokazao kao veoma uspešan.

Upoznajte nas sa zanimljivim mestima koje ste otkrili na putovanjima po Makedoniji, ispričajte nam zanimljivu priču I podelite sa nama utiske I doživljaje, poručuju iz Novinsko izdavačke ustanove Makedonski informativni I izdavački centar. Svi zainteresovani mogu poslati priče I fotografije na imejl adresu: [email protected] do 28. februara. Kao I svake godine najlepši napisani radovi I slike biće objavljeni na portalu I u štampanim izdanjima ove izdavačke ustanove.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena