Yunet
 

Društvo

Imenovan v.d. direktora JKP „Drugi oktobar”

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 13. februar 2024. • 16:42 •

Imenovan v.d. direktora JKP „Drugi oktobar”

Miloš Salapura, iz Pavliša, rođen 9. septembra 1980. godine u Vršcu. Diplomirao je na Rudarsko-geološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu i stekao zvanje Diplomirani inženjer geologije za hidrogeologiju.

Od 2006. do 2007.godine, radio u firmi „Geomag“ iz Beograda, na radnom mestu inženjer geologije za hidrogeologiju.

Od 2010. do 2012. godine radio u Opštinskoj upravi Opštine Vršac, u Odeljenju za komunalno stambene poslove i poslove zaštite životne sredine, na radom mestu komunalni inspektor.

Od 2012. do 2017. godine, radio u Opštinskoj upravi Opštine Vršac u Odeljenju za privredu, poljoprivredu i lokalno-ekonomski razvoj, na radnom mestu samostalni stručni saradnik za poljoprivredu i vodoprivredu.

Od 2017. do 2018. godine, radio u Gradskoj upravi Grada Vršca u Odeljenju za inspekcijske poslove i poslove odbrane od vanrednih situacija, na radnom mestu načelnika odeljenja.

Od 2018. do 2020. godine, radio u Gradskoj upravi Grada Vršca u Odeljenju za investicije i kapitalna ulaganja, na radnom mestu načelnika odeljenja.

Od 2020. godine, zaposlen u Javnom komunalnom preduzeću „Drugi oktobar“ iz Vršca, na radnom mestu izvršnog direktora.

Aktivan je učesnik u realizaciji brojnih projekata u oblasti infrastrukture Grada Vršca i Javnog komunalnog preduzeća „Drugi oktobar“ ,od kojih se između ostalih izdvaja projekat „Izgradnja kanalizacije upotrebljenih otpadnih voda u naseljenom mestu Pavliš“ 2019.-2021. – Koordinator projekta.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena