Yunet
 

Društvo

„Srbi za Srbe“ i Dragana Mirković objavili saradnju

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 31. januar 2024. • 08:00 •

„Srbi za Srbe“ i Dragana Mirković objavili saradnju

„Već sam najavila da mi je želja da ovom turnejom unesem radost pesmom, ali i da širim ljubav, humanost i sreću. Zato sam donela odluku da na svakom koncertu pružim pomoć ljudima kojima je to potrebno. Prva prilika bila je u Tuzli, gde sam pomogla samohranom ocu sa devetoro dece. Tako će biti i na ostalim koncertima u regionu. Saradnja sa organizacijom Srbi za Srbe traje već dugo, i smatram da je prirodno da na ovaj način nastavimo zajednički rad. Sa svakog koncerta u Srbiji lično ću izdvojiti milion dinara, koji će biti namenjeni obezbeđivanju krova nad glavom najugroženijim porodicama“, izjavila je Dragana Mirković.

U ime Humanitarne organiuzacije „Srbi za Srbe“ govorili su bivši vaterpolista i uspešan preduzetnik Aleksandar Njegovan, dugogodišnji član Humanitarne organizacije „Srbi za Srbe“.

„Ovo je nešto što do sada nismo videli na našoj sceni, i želim da se zahvalim našoj velikoj zvezdi što je ponovno pokazala veliko srce. Ovo je prekretnica, i ponosan sam što je Dragana Mirković neko ko podržava ono što radimo. Ona ne samo što donira milion dinara po koncertu, već otvara vrata svima koji žele da pomognu, pružajući im mogućnost da postanu sponzori“, izjavio je Aleksandar Njegovan .

Konferecija je počela prikazivanjem videa u kome se vidi samo deo dece kojoj će Dragana Mirković pružiti podršku tokom turneje „Do poslednjeg daha“. Nakon završetka koncerata biće objavljen I kratak film o svim porodicama koje su dobile podršku kroz ovu veliku humanitarnu turneju“. U ovom trenutku, više od 2.000 porodica čeka pomoć Humanitarne organizacije „Srbi za Srbe“.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena