Yunet
 

Društvo

JP „Mladost”u Opovu brine o parkovima tokom zime

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 24. januar 2024. • 11:07 •

JP „Mladost”u Opovu brine o parkovima tokom zime

Javno preduzeće „Mladost“ iz Opova predano se brine o zelenim površinama na teritoriji ove opštine sa namerom da svaka zelena zona u mestu lepo izgleda čak i tokom hladnih dana.

JP Mladost Opovo, posvećeno je očuvanju zelenih površina na teritoriji ove opštine i igra ključnu ulogu u održavanju estetike i funkcionalnosti ovog područja. Igor Vujić, iz JP Mladost Opovo, istakao je važnost brige o zelenim površinama, naglašavajući da je prošle godine sprovedena intenzivnija košnja u poređenju s prethodnim godinama.

Pored brige o parkovima i travnatim površinama, JP Mladost Opovo takođe se posvećuje održavanju 6. grobalja na teritoriji ove opštine. Cilj je osigurati da ljudi mogu bez problema posetiti svoje najmilije i da groblja budu uredna i dostupna tokom čitave godine.

Ova javna ustanova bavi se i orezivanjem drveća tokom čitave godine. Cilj je održavati ravnotežu između urbane okoline i prirodnog zelenila, doprinoseći lepoti opštine tokom svih godišnjih doba istako je Vujić.

JP Mladost Opovo predstavlja neizostavan deo očuvanja životne sredine i pružanja podrške lokalnoj zajednici, čime doprinosi opštem blagostanju i kvalitetu života građana Opova.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena