Yunet
 

Društvo

Učenici Poljoprivredne škole „ Josif Pančić” spremni za drugo polugodište

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 18. januar 2024. • 17:33 •

Učenici Poljoprivredne škole „ Josif Pančić” spremni za drugo polugodište

U drugom polugodištu školske godine, učenici Poljoprivredne škole „Josif Pančić“ postavili su ciljeve za poboljšanje ocena. Nastavnici i đaci će imati predah 15. i 16. februara zbog Dana državnosti, dok prolećni raspust za đake iz Vojvodine traje od 28. marta do 3. aprila.

Od 15. januara krenulo je drugo polugodište za sve osnovce i srednjoškolce u Vojvodini, a ekipa naše televizije bila je u poseti Poljoprivrednoj školi „Josif Pančić“ kako bismo saznali da li ima nekih novina u samom nastavnom planu i programu.

Učenice treće godine ove obrazovne ustanove istakle su da u ovom polugodištu žele da poprave neke ocene i da se nadaju da će u tome i uspeti.

Naredni predah učenici, kao i nastavnici imaće 15. i 16. februara zbog državnog praznika Dana državnosti.Iako u Srbiji važe dva školska kalendara oba predviđaju prolećni raspust. Za đake iz Vojvodine on počinje u četvrtak, 28. marta i završava se u sredu, 3. aprila.Za sve ostale učenike prolećni raspust počinje u ponedeljak 29. aprila, a završava se u ponedeljak, 6. maja.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena