Yunet
 

Društvo

Bela Crkva: Obezbeđen ogrev i nastavak pomoći u narednom periodu

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 17. januar 2024. • 15:12 •

Bela Crkva: Obezbeđen ogrev i nastavak pomoći u narednom periodu

Opština Bela Crkva i Centar za socijalni rad obezbeilo je ogrev najugroženijim porodicama sa teritorije ove opštine. Iz opštine Bela crkva najavuljuju da će i u narednom periodu obezbediti sredstva da na ovakav način pomognu najugroženijima.

Socijalno najugroženije porodice iz opštine Bela Crkva, koje ne mogu sebi da priušte kupovinu ogreva, zimu neće provesti u hladnim domovima jer su im Opština i Centar za socijalni rad obezbedili drva.

  • „Centar za socijalni rad u skladu programa poslovanja i finansijskim planom pomaže našim sugrađanima u vidu jednokratne socijalne pomoći na razne načine. Jedan takav vid jedonkratne novčane pomoći je je kupovina ogreva. Mi smo organizovano i planirano dočekali ovu grejnu sezonu, u saradnji sa lokalnom samoupravom planirali smo da pomognemo našim sugrađanima u vidu nabavke ogreva, kako bismo im olakšali zimski period. Isporuka ogreva je vršena tokom decembra meseca 2023. godine i januara ove godine, rekla je direktor Centra za socijalni rad „8. Maj“ Bela Crkva Marijana Georgijevski.

Centar za socijalni rad će i u narednom periodu, u saradnji sa lokalnom samoupravom opštine Bela Crkva, nastaviti da prati i unapređuje potrebe i stanja korisnika socijalne novčane pomoći“ –

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena