Yunet
 

Društvo

Uručeni novogodišnji paketići za novorođene bebe

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 30. decembar 2023. • 13:37 •

Uručeni novogodišnji paketići za novorođene bebe

U Opštoj bolnici Vršac na odeljenjima neonatologije i akušerstva, uručeni novogodišnji paketići Grada Vršca, namenjeni deci rođenoj nakon tradicionalne podele održane 10. decembra u Centru Milenijum, kao i bebama koje će na svet doći u predstojećim danima praznika. U ime Grada Vršca, poklone je uručio član Gradskog veća Miroslav Lepir, koji je izrazio zadovoljstvo što se, za razliku od prethodnih, ove godine tokom praznika u porodilištu vršačke bolnice nalazi čak 11 novorođenih beba i najavio tradicionalno darivanje prve vršačke bebe, koja će biti rođena u 2024. godini.

Ispred odeljenja neonatologije i akušerstva Opšte bolnice Vršac, Gradu se zahvalila glavna sestra odeljenja neonatologije Jagoda Đumić, koja je ukratko upoznala predstavnike Grada Vršca i medije sa trenutnom situacijom u vršačkom porodilištu, da je na odeljenju neonatologije 11 beba od kojih će četiri još u ovoj godini otići kući, kao i da se očekuju novi porođaji tokom predstojećih praznika.

U porodilištu Opšte bolnice Vršac, u toku ove godine zaključno sa današnjim danom rođeno je 506 beba, a odeljenja neonatologije i porodilišta će i u danima praznika organizovati svoj rad kao i bilo kojeg drugog dana u godini.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena