Yunet
 

Društvo

Izložba radova dece iz vrtića Veverica

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 21. mart 2023. • 18:45 •

Izložba radova dece iz vrtića Veverica

U Dečjem kulturnom centru Predškolske ustanove „Dečja radost“ otvorena je izložba radova mališana iz vrtića Veverica. Predstavljeno je više od 50 radova nastalih u predhodnom periodu. Osim što su pokazali da znaju da crtaju oni su pripremili i program koji je bio posevećne sreći i osećanjima.

Najstarija grupa dece iz vrtića Veverica koji se nalazi u naselju Strelište predstavila su se na otvaranju izložbe svojih radova, koji su za temu imali ljubav, sreću i ostala osećanja. Njihovi roditelji, bake, deke došli su da ih podrže i da uživaju u programu koji su pripremili za ovu priliku.

Vaspitačica u vrtiću Veverica Aleksandra Stanojević kaže da mališane još od najranijeg uzrasta uče lepim osećanjima, ali i da je važno da sve dele sa svojim drugarima. To su oni i pokazali u priredbi koju su pripremili.

Dečji kulturni centar postoji već 17 godina i za to vreme deca koja su bila u vrtićima imala su priliku da izlažu svoje radove. Prema rečima Emila Sfere, likovnog pedagoga u PU „Dečja radost“ u vrtićaima se vodi računa da mališani nauče sve likovne tehnike.

Do kraja školske godine, mališani iz svih pančevačkih vrtića imaće priliku da prikažu šta su naučili od vaspitačiaca i svojih pedagoga, a sve to u okviru izložbi koje će biti organozivane u Dečjem kulturnom centru ove obrazovne ustanove.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad