Yunet
 

Društvo

Vozilo za lakši rad na terenu

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 16. mart 2023. • 18:36 •

Vozilo za lakši rad na terenu

Krajem februara Crveni krst Vojvodine uručio je ključeve za 22 vozila organizacijama Crvenog krsta sa teritorije Autonomne Pokrajine Vojvodine. Među lokalnim samoupravama je i Opovo, čija je organizacija Crvenog krsta dobila vozilo, koje će im olakšati rad na terenu.

Zahvaljujujći sredstvima koje je Crveni krst Vojovodine obezbedio preko donacije Crvenog krsta Gornje Austrije, a uz podršku pokrajnske vlade i Opštine Stara Pazova obezbeđena su vozila za organizacije Crvenog krsta sa tertorije pokrajne. 18 organizacija Crvenog krsta sa teritorije Vojvodine, nikada nije imalo automobil kao izuzetno važno sredstvo za realizaciju svih aktivnosti iz oblasti delovanja Crvenog krsta.

Dragana Avramović – sekretarka Crvenog krsta Opovo

Ovo vozilo u mnogome olakašava rad aktivistima Crvenog krsta Opovo, kaže Dragana Avramović i ono se već koristi na terenu.

Dragana Avramović – sekretarka Crvenog krsta Opovo

Osim Crvenog krsta iz Opova nova vozila iz Južnog Banata dobile su I organizacije Crvenog krsta iz Alibunara, Kovačice i Bele Crkve. U Crvenom krstu ističu da je ova pomoć izuzetno značajna jer će doprineti bržoj realizaciji humanih aktivnosti kako bi se zadovoljile potrebe korisnika.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena