Yunet
 

Društvo

Povećana bezbednost saobraćaja na Turističkom putu

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 8. mart 2023. • 08:23 •

Povećana bezbednost saobraćaja na Turističkom putu

Iz sredstava za održavanja puteva i putne infrastrukture Grada Vršca, postavljena je elastična odbojna ograda na opštinskom putu broj 111 – Turistički put.

Ovog puta postavljeno je 76 metara ograde, tako da sada na toj deonici postoji ukupno 160 metara elastične odbojne ograde. U protekle 2 godine udruženim sredstvima Saveta za bezbednost saobraćaja Grada Vršca i sredstava za održavanje puteva, na Turističkom putu (do Crvenog krsta) ugrađeno je preko 250 metara elastične odbojne ograde.

„Postavljanjem ovih ograda, značajno smo povećali bezbednost saobraćaja na ovoj deonici. Iako je na ovoj deonici postavljena značajna količina elastičnih ograda, još uvek ovaj put nije u potpunosti obezbeđen i postoji još dosta mesta na kojima je potrebno postaviti ovu ogradu. U narednom period u skladu sa opredeljenim sredstvima nastavićemo postavljenje zaštitnih ograda na ovoj lokaciji i na lokacijama na kojima postoji potreba za ovom vrstom intervencije.“ izjavio je Miloš Milošević iz Odeljenja Gradske uprave Vršac za investicije i kapitalna ulaganja.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad