Yunet
 

Društvo

„Pažljivkova smotra“ u OŠ „Olga Petrov Radišić“

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 8. mart 2023. • 08:19 •

„Pažljivkova smotra“ u OŠ „Olga Petrov Radišić“

Gradska „Pažljivkova smotra“ održana je juče u OŠ „Olga Petrov Radišić“. 11 osnovnih škola i 13 ekipa predškolaca takmičilo su u poznavanju saobraćaja. Najbolji su bili predškolci iz vrtića Kolibri, prvaci iz OŠ „Branko Radičević“ iz Uljme i učenici drugog razreda iz OŠ „Jovan Sterija Popović“. Osvojili su prva mesta u svojim kategorijama i plasirali se na regionalnu smotru koja će takođe biti održana u Vršcu u Centru Milenijum. Želimo im puno uspeha na predstojećoj regionalnoj smotri i plasman na republičko takmičenje na kojem smo prošle godine bili najuspešniji. Svim učesnicima čestitamo na pokazanom znanju i zahvaljujemo se svima koji su učestvovali i pomogli u realizaciji takmičenja.

Školska Pažljivkova smotra prethodno je realizovana u svim vrtićima PU „Čarolija“ i svim osnovnim školama na teritoriji Grada Vršca u kojoj je ukupno učestvovalo više od 1000 dece.
U pitanju je projekat Agencije za bezbednost saobraćaja Republike Srbije, a na lokalu realizuje ga Savet za bezbednost saobraćaja Grada Vršca. Cilj projekta je edukacija dece od najranijeg uzrasta i povećanje njihove bezbednosti u saobraćaju.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena