Yunet
 

Društvo

Humanitarni koncert  „Samo diši“

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 3. mart 2023. • 16:59 •

Humanitarni koncert  „Samo diši“

Humanitarni koncert posvećen prikupljanju neophodne pomoći za kupovinu neophodnih medicinskih aparata Službi hitne medicinske pomoći održan je u Kulturnom centru Pančeva. Koncert je organizovalo KUD „Abrašević“. Dr Zoran Manasijević, zahvalio se čuvenom Abraseviću na pomoći i istakao je ova akcija izuzetno značajna.

U okviru manifestacije „Srce se nema da se ima, srce se ima da se da svima“ u organizaciji KUD „Abrašević“ održan je humanitarni koncert „Samo diši“. Prikupljena sredstva namenjena su kupovini medicinskih aparata za Službu hitne medicinske pomoći. Lela Stojlov, predsednica KUD „Abrašević, kaze da je ovo sjajna prilika da mladi nauče koliko sloga, plemenitost i humanost mogu da doprinesu društvenoj odgovornosti.

Inace, Ove godine navršava se pola decenije od kako je pokrenuta ova manifestacija. Tako je od prihoda od ulaznica kupljen EKG aparat, merači pritiska i oksimetri. Dr Zoran Manasijević, načelnik Službe hitne medicinske pomoći, istice da je ova akcija izuzetno značajna. On se takođe i zahvalio KUD „Abrašević“ na njihovoj pomoći.

KUD „Abrašević“ najavljuje da ce u naredom periodu organizovati i manifestaciju „Dani porodice“ koja ce kako joj i naziv kaze – promovisati značaj porodice.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena