Yunet
 

Društvo

Vučević u obilasku 63. padobranske brigade: Čestitam svim pripadnicima na onome što su uradili u prethodnih gotovo 80 godina

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 11. februar 2023. • 14:09 •

Vučević u obilasku 63. padobranske brigade: Čestitam svim pripadnicima na onome što su uradili u prethodnih gotovo 80 godina

Uverio sam se da 63. padobranska brigada, koja sledeće godine puni osam decenija od postojanja, s pravom nosi taj oreol slavne, junačke i odlikovane brigade – stoji u objavi ministra odbrane Miloša Vučevića na instagram nalogu.

Ova brigada će biti nosilac razvoja onog projekta koji je predsednik dao kao naredbu, a to je 5.000 pripadnika jedinica specijalne operacije, da bi 63. padobranska mogla da primi nove pripadnike. Ponosan sam na njih, zaista na sve pripadnike Vojske Srbije – napisao je Vučević.

On je naglasio da će u ovom mesecu primiti veće plate za 25 odsto, a veruje kada budu završili ovaj projekat 5.000 pripadnika jedinica specijalne operacije to će biti daleko veće plate.

Čestitam svim pripadnicima na onome što su uradili. Ne danas, ne juče nego sve ono što je jedinica radila prethodnih gotovo 80 godina – stoji u objavi.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena