Yunet
 

Društvo

Ivan Milinković: Uvek se rado prisećam vremena u grupi „Legende“

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 29. januar 2023. • 16:22 •

Ivan Milinković:  Uvek se rado prisećam vremena u grupi „Legende“

Gost emisije Lice nacije bio je Ivan Milinković, istaknuti umetnik, koji je više od 30 godina bio vokal poznate grupe Legende. Negov izuzetan glas i pesme pune emocija obeležile su njegovu karijeru.

Gostujući u emisiji Lice nacije Ivan Milinković, istaknuti umetnik i pevač, osvrnuo se na svoju karijeru u poznatoj grupi Legende. On je istakao da se uvek rado priseća vremena u grupi i da mu je taj period bio jedan od omiljenih u životu.

Ja mogu samo sa velikim zadovoljstvom i osmehom na licu da pričam o tom vremenu, jer ja ne bih bio 30 godina tu da to nije vredelo. To je bila jedna kako smo mi sami nazvali paralelna stvarnost i popularnost koja je zarađivala veliku pažnju, rekao je Ivan Milinković, istaknuti umetnik

Milinković je takođe istakao da je mnogo važno da se tokom karijere prave pauze i da se čuva glas, ali i da je važno ostati na visini zadatka.

Ima momenata kada je bilo teško zbog neki životnih situacija gde sam nastavio da tažim neki motiv kako bih ostao na visini zadatka, u smislu ne samo rada nego celog psihofizičkog aganžmana, istakao je Ivan Milinković, istaknuti umetnik

Ivan se 2019. godine odvojio od “Legendi” jer je oduvek želeo da ostvari solističku karijeru. Tokom pandemije snimao je 8 pesama, a kako kaže, mnogo je zadovljan što je većina publike ostala uz njega.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena