Yunet
 

Društvo

U Beloj Crkvi uručeni paketići deci iz Doma za decu i omladinu

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 4. januar 2023. • 17:59 •

U Beloj Crkvi uručeni paketići deci iz Doma za decu i omladinu

Danas su u Gradskom muzeju Vršac, svečano uručeni paketići deci iz Doma za decu i omladinu „Vera Radivojević“ u Beloj Crkvi, za koje je bio organizovan novogodišnji koktel Grada Vršca. Na početku druženja, „Edu teatar“ Vršac izveo je dečju novogodišnju predstavu „Nova godina u ježevoj kućici“ nakon čega je Deda mraz uz fotografisanje, svakom detetu uručio poklon koji je ono poželelo. Pored predstavnika Grada Vršca, koktelu su prisustvovali i privrednici koji su darovali ove paketiće, kojima su Grad Vršac i Dom za dec i omladinu „Vera Radivojević“ Bela Crkva pripremili zahvalnice.
„Velika mi je čast i drago mi je što smo danas imali priliku da vam budemo domaćini u našem Gradu, ovo je samo jedan od projekata koji smo zajedno realizovali, a nastavićemo saradnju i u budućnosti. Vi ste uvek dobrodošli u Vršac i želim vam prijatan boravak danas u našem gradu.“ izjavila je u svom obraćanju gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović.
Nakon podele paketića, današnji gosti Vršca imali su slobodno vreme na Vršačkom bregu, a nakon toga im je organizovan svečani ručak u odmaralištu Crvenog krsta.
Grad Vršac se zahvaljuje privrednicima koji su učestvovali u ovoj novogodišnjoj akciji i svojim malim doprinosom nekome doneli veliku radost.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena