Yunet
 

Društvo

Gradonačelnik Aleksandar Stevanović uručio opremu Policijskoj upravi Pančevo

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 30. decembar 2022. • 17:43 •

Gradonačelnik Aleksandar Stevanović uručio  opremu Policijskoj upravi Pančevo

U Maloj Sali gradske uprave, gradonačelnik Aleksandar Stevanović uručio je opremu Policijskoj upravi Pančevo. Nova oprema je veoma značajna i pomoćiće policajcima u kontroli saobraćaja.

Grad Pančevo zajedno sa Policijskom upravom radi na realizaciji izuzetno ozbiljnih poslova na teritoriji našeg grada. Nova oprema, koja je od izuzetnog značaja za sveopštu bezbednost u gradu, je dokaz dobre saradnje grada i Policijske uprave, istakao je gradonačelnika Aleksandra Stevanovića,

Aleksandar Stevanović, gradonačelnik grada Pančeva

– Mi danas predajemo stvari koje smo obezbedili kroz sredstva za rad Komiteta za bezbednost saobraćaja koji funkcioniše u našem gradu a koje su naše kolege iz PU koji su sastavni deo Komiteta za bezbednost saobraćaja ukazali da su potreba policajcima na terenu kako bi mogli da nesmetamo kontrolišu bezbednost saobraćaja i na taj način podižu bezbednost u našem gradu na jedan viši nivo. Mi danas uručujemo PU jedan fotoaparat, tri aklo testera i baterijske lampe koje će biti u upotrebi svakodnevno a sve u cilju povećanja bezbednosti u saobraćaju u gradu.

Darko Trajković, oficir u odelenju Saobraćajne policije PU Pančevo zahvalio se gradu na novoj opremi i istakao da će im mnogo značiti u kontroli saobraćaja.

Darko Trajković, oficir u odelenju Saobraćajne policije PU Pančevo

– Najpre bih se zahvalio gradu Pančevu na opremi koju danas dobijamo na korišćenje. Napomenuo bih da ovo nije prvi put. U prethodnom periodu već postoji kontinuirana saradnja. Ova oprema će nam značiti u kontroli saobraćaja u cilju povećanja bezbednosti učesnika u saobraćaju što je naravno prioritet.

Gradonačelnik Stevanović je istakao da je ovo samo jedna od stvari koje je grad Pančevo i Komitet za bezbednost saobraćaja obezbedio Policijskoj upravi u Pančevu.

Tokom čitave godine saradnja je na izuzetno visokom nivou i u skladu sa potrebama PU mi kroz Komitet za bezbednost saobraćaja reagujemo i obezbeđujemo i alko testove i droga testove koji su veoma korisni a to se pokazalo na terenu jer nažalost u saobraćaju imamo dosta veliki broj učesnika koji koriste psihoaktivne supstance i ovakvi uređaji su veoma značajni kako bi bezbednost u saobraćaju u našem gradu bila na što većem nivou.

Stevanović je najavio da će se dobra saradnja nastaviti i u narednom periodu jer samo zajedničkim delovanjem može da se stigne do dobrog rezultata.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad