Yunet
 

Društvo

Crveni krst Pančevo obradovao mališane Bracine škole

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 24. decembar 2022. • 07:45 •

Crveni krst Pančevo obradovao mališane Bracine škole

Novogodišnji paketići koje je obezbedio Crveni krst Pančevo uručeni su mališanima iz OŠ „Borisav Petrov Braca“. Zahvaljući akciji “Božićno dete“ u kojoj su učestvovali volonteri iz celog sveta prikupljeni su paketići za svako dete.

Učenici iz „OŠ Braca Petrov“ na Novogodišnju priredbu koju su organizovali u svojoj školi pozvali su i prijatelje iz Crvenog krsta koji su ovom prilikom za učenike od prvog do četvrtog razreda obezbedili paketiće koje su im uručili.

„Mi iz Crvenog krsta smo se rado odazvali i kao pravi Deda Mraz doneli paketiće. Da napravimo ove paketiće pomogli su nam deca i volonteri iz celog sveta. Prikupljali su u akciji Božićno dete i sve upakovali i poslali. Pomogli su nam u našoj humanitarnoj misiji da stignemo do svakog deteta“, kaže sekretarka Crvenog krsta Pančevo Milica Todorović.

Preko pedeset paketića stiglo je za decu Bracine škole kojima su se oni iskreno obradovali i za goste pripremili prigodan program istakla je učiteljica produženom boravku Jasmina Nedić.

Crveni krst Pančevo pedeset paketića koje su uručili učenicima Bracine škole 250 poklona uručili su u čenicima Osnovne i srednje škole Mara Mandić.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena