Yunet
 

Društvo

Održan tradicionalni Novogodišnji koktel u Vršcu

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 23. decembar 2022. • 11:07 •

Održan tradicionalni Novogodišnji koktel u Vršcu

Juče je u Svečanoj sali Gradskog muzeja u Vršcu, održan tradicionalni Novogodišnji koktel Grada na kojem su pored domaćina prisustvovali i vršački privrednici, kao i direktori gradskih institucija. Ovogodišnji koktel, bio je ipak drugačiji nego prethodnih godina jer je imao i humanitarni karakter. Kako je ovaj deo godine period darivanja, a Grad Vršac već je obezbedio novogodišnje paketiće za sve vršačke mališane, pokrenuta je akcija darivanja i deci kojoj možda nema ko da kupi poklon. Na veličanstvenoj jelki nalazile su se koverte sa pismima Deda Mrazu, koja su napisala deca iz Doma za decu i omladinu „Vera Radivojević“ iz Bele Crkve. Više od 60 vršačkih privrednika koji su se odazvali ovoj plemenitoj akciji uzelo je koverat sa jelke i oni će u skladu sa željom, iskazanom u pismu, obradovati decu. Paketići će deci iz Bele Crkve biti uručeni 04. Januara u Gradskom muzeju, kada će za njih biti organizovana i dečja novogodišnja predstava, kao i obilazak grada.

„Kako je kraj godine obično vreme kada sabiramo rezultate, mogu sa ponosom reći da su i godinu na izmaku obeležile značajne investicije. Ulaganjem u infrastrukturu realizovali smo nekoliko važnih projekata i na taj način stvorili mogućnost za unapređenje privrednog ambijenta. Ulagali smo i u zdravstvo, obrazovanje, kulturu, sport…
Ni jedan segment društva nije izostavljen. Vodili smo socijalno odgovornu politiku, posvećujući posebnu pažnju porodici i deci. Podigli smo ekološke standarde do nivo da smo jedan od najboljih primera u Srbiji.

Vođeni pre svega potrebama građana, ali i daljeg razvoja našeg grada i u narednoj 2023.godini planirali smo još značajnija ulaganja u svim oblastima. Kako u gradu, tako i u našim selima Jer su nam jednako važni uslovi života svih sugrađana.

Privrednicima ćemo biti pouzdan partner u svim projektima širenja proizvodnih i drugih aktivnosti, kako bismo zajedno nastavili da razvijamo naš Vršac.
Takođe, zahvaljujem se na velikoj podršci koju smo imali od Vlade a republike Srbije, Autonomne pokrajine Vojvodine i Predsednika republike Aleksandra Vučića.
Želela bih da se zahvalim i našim privrednicima što su se danas odazvali humanitarnoj akciji u kojoj će ispuniti novogodišnje želje deci iz doma za nezbrinutu decu. Mi smo kao Grad Vršac obezbedili novogodišnje paketiće za sve vršačke mališane, a vama hvala što ćete ispuniti specijalne želje deci iz doma Vera Radivojević u Beloj Crkvi“ istakla je u svom obraćanju gostima koktela, gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena