Yunet
 

Društvo

Televizija Pančevo obeležava 30. rođendan

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 16. decembar 2022. • 12:22 •

Televizija Pančevo obeležava 30. rođendan

Regionalna Televizija Pančevo sa velikim ponosom obeležava 30. rođendan. Ove godine govore o tradiciji i kontinuitetu medijske kuće, ali i o budućnosti i planovima koji su tek pred nama.

Signal Televizije Pančevo prvi put je emitovan 16. decembra 1992. godine. Vremenom se televizijski program razvijao, da bi 1998. godine zaživeo i popodnevni program, a nakon 2000-te Televizija Pančevo je doživela još jednu promenu i počela da emituje program tokom celog dana. Osnovna namena Televizije Pančevo je pružanje servisnih informacija meštanima Južnog Banata, ali i šire. U našoj i vašoj Radio Televiziji Pančevo napravljen je najbolji spoj mladosti i iskustva.

Zorana Šteković

– Radim na TV Pančevo gotovo 26. godina. Ono što je meni bitno kada govorimo o našoj kući je da sam, kako je kuća rasla, tako sam i ja rasla uz nju i mnogo nekih životnih lepih i ružnih stvari zajedno sam ovde prošla zajedno sa svojim kolegama, tako da je meni TV Pančevo druga kuća. Kolege su se menjale, došle su neke mlade kolege, učimo zajedno, pratimo sve ono što je savremeno i što su trendovi i čini mi se da svakoga dana našim gledaocima dajemo pravu sliku iz našeg grada, dobro ih informišemo i nadam se da ćemo to učiniti bar u narednih 30 godina. Želim svim kolegama da čestitam ovaj rođendan koji obeležavamo.

Nikola Toađer

– Trideset godina televizije je jedan veliki jubilej i nadam se da će televizija trajati još puno godina i da ćemo zajedno proslaviti još puno lepih rođendana.

Regionalna Televizija Pančevo uspela je da sačuva svoju svojstvenost i prepoznatljivost tokom 30 godina postojanja, ali se njen uspeh takođe ogleda u tome što je pravovremeno i objektivno izveštavanje proširila na područje celoj Južnog Banata. Za ovih 30 godina postojanja, naša televizija je i više puta nagrađivana. Bitno je napomenuti da je Televizija Pančevo dobila nagradu Međunaordnog instituta za štampu iz Beča za obaveštavanje tokom bombardovanja 1999. godine a te godine je naša televizija dobila i Novembarsku nagradu grada Pančeva.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad