Yunet
 

Društvo

Nagrade najuspešnijim učenicima povodom dana grada Pančeva

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 7. novembar 2022. • 16:27 •

Nagrade najuspešnijim učenicima povodom dana  grada Pančeva

Grad Pančevo i ove godine nagrađuje najbolje učenike koji su ostvarili odlične rezultate u tekućoj školskoj godini na republičkim i međunarodnim takmičenjima.Za sto četrnaest učenika sa teritorije našeg grada u velikoj Sali Gradske uprave upriličen prijem na kojem im je nagrade uručio Gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović.

Povodom Dana grada 8. novembra, nagrade najuspešnijim učenicima grada Pančeva koji su ostvarili odlične rezultate na republičkim i međunarodnim takmičenjima,u školskoj 2021/22. godini, iz različtih oblasti uručio je . Gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović I Tatjana Božić, članica Gradskog veća zadužena za obrazovanje.Iskrene čestitke najboljim učenicima na ostvarenom uspehu i mnogo sreće u daljem radu uputio je Gradonačelnik Aleksandar Stevanović.

Veliki broj nagrađene dece su iz Regionalnog centra za talente „Mihajlo Pupin“koji svoja znanja iz različitih predmeta stiču baš u ovom centru ono što ih povezuje što u centru pronalaze vršnjake sličnih intersovanja takođe je i Dragoljub Cucić, direktor Regionalnog centra za talente „Mihajlo Pupin“.

Najbolji učenici nagrađivani iz različitih oblasti jedan od nijih Aleksandar Stanić je dobio Gran pri za film “Pupin I ja” I prva nagrada za režiju.

Nagrađenim učenicima pored zahvalnica I ove godine uručene su novčane nagrade za koje je iz Gradskog budžeta izdvojeno blizu 800.hiljada dinara.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena