Yunet
 

Društvo

Influenser Marketing Samit

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 24. oktobar 2022. • 18:30 •

Influenser Marketing Samit

Regionalni Influenser Samit koji je prvi put održan u Beogradu okupio je preko 20 influensera. Organizator Nina-Media se potrudio da na jednom mestu okupi vodeće lidere u toj oblasti koja je sve popularnija.

Više od 20 najpoznatijih influencera koji imaju enormnu podršku na društvenim mrežama diskutovali su na raznim panelima Regonalnog Influenser marketing samita.

„Ja sam pre 2 godine konstantno u emisijama objašnjavao šta je to influenser, sada već imamo samit gde se više to pitanje ne postavlja, već se postavljaju pitanja poput toga koji su to budžeti koji se odvajaju i koji je to značaj za kampanje angažovanja influensera i jako mi je drago zbog toga moram priznati“, kaže Milan Maglov, edukator za promocije biznisa na društvenim mrežama, Influenser.

Da li je influenser marketing budućnost ili je to samo prolazni trend, o tome je govorio ekspert za digitalni margeting Strahinja Ćalović. „Verovatno će se oblici influenser marketinga menjati način na koji influenseri komuniciraju sa publikom i sa brendovima kao i sa agencijama, ali verujem da će biti popularan jer influenser marketing postoji još pre mreža, pre toga brendovi su angažovali javne ličnosti, a javne ličnosti se uvek vezuju za neku personalizaciju“, ističe Ćalović.

Regionalni Influenser marketing samit nije važan samo za influensere, vec I za privredna društva. Aleksandra Bezmarević moderator događaja, vlasnik ’’Dream Maker’’ agencije i influenser kaže daje ovo jedno sjajno mesto da se sastanu influenseri i privreda.

Organizatori događaja Nina-Medija kažu da su pripreme ovog nesvakidašnjeg Samita koji je izazvao veliku pažnju javnosti bile obimne i zahtevne.

„Ajde da kažem oko godinu dana i sami znate da uvek ima nešto na kraju poslednjih meseci ima ono krucijalno što se može promeniti i desiti ali da kažem u ta 2 meseca je toliko novih ljudi ušlo u tim i sarađivalo sa nama unutar kompanije Nina-Medija, ovom prilikom mi ostaje da se zahvalim svima koji su radili na ovom projektu“, kaže Sanja Miković, direktor događaja, član Nina-Medija.

U iščekivanju sledećeg influenser Samita, ostaje nam samo da primenimo sve savete koje su influenseri nesebično podelili sa svima koji su zainteresovani da im društvene mreže budu mogo više od hobija.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena