Yunet
 

Društvo

Omladinski foto-safari 16. oktobra u Ivanovu

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 11. oktobar 2022. • 14:30 •

Omladinski foto-safari 16. oktobra u Ivanovu

Drugo fotografsko druženje mladih fotografa „Omladinski foto-safari Ivanovo 2022“ biće održano u nedelju, 16. oktobra za mlade fotografe do 21 godine. Prijave zainteresovanih otvorene su do petka.

Posle tradicinalnog foto safarija koji se za fotografe amatere organizje tokom proleća, ove nedelje 16. Oktobra za mlade do 21 godine biće odrganizovan omadinski foto safari.

Što se tiče nedelje, 16 – tog biće deca uzrasta do 21 godine, mogu da se prijave na sajtu Foto saveza Srbije gde je napisan program manifestacije. Očekujemo predavanja na temu fotografije kako bi edukovali decu I pripremili ih danas , sutra da se ozbiljnije bave tom umetnošću. – istakao je Marko Guran, direktor Doma kulture ,,Žarko Zrenjanin“ Ivanovo.

Pored radionica I predavanja koje će biti održane u Sali Doma kulture, organizatori su se potrudili da mladi fotografi obiđu I Ivanovo kako bi napravili dobre fotografije.

Neće biti, kao što organizujemo foto safari vožnja čamcem ili traktorima, organizujemo vodiče, idemo da obilazimo prirodu., kako bi pokazali toj deci, koja će biti po prvi put u Ivanovu šta to sve Ivanovo nudi. Tu je Dunav, Dunavac, Zimovnik, Ivanovačka ada, tu će biti mnog pejzažam interesantnih za fotografisanje I da posle možemo da konkurišemo na izložbama sa tim fotografijama. – rekao je Guran.

Organizatori su Dom kulture “Žarko Zrenjanin“ Ivanovo , Foto grupa „Dunavac“ Ivanovo i Foto Savez Srbije.Na omladinskom foto safariju može se fotografisati foto aparatom ili mobilnim telefonom. Fotografije nastale na omladinskom foto safariju biće prikazane na Omladinskoj izložbi koja će bit održana u novembru u Aleksincu.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena