Yunet
 

Društvo

Letnja avantura porodice Sandić iz Kovačice

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 14. septembar 2022. • 10:00 •

Letnja avantura porodice Sandić iz Kovačice

U želji da deci pruže potpuno drugačiji raspust od prethodnih Biljana i Dragan Sandić odlučili su da leto provedu na biciklima. Ova petočlana porodica 41 dan provela je u putu ka krajnjem cilju Švajcarskoj, a pored toga obišli su mnogo lepih mesta i upoznali veliki broj dobrih ljudi.

Da je moguće imati aktivan odmor sa decom dokazali su Sandići iz Kovačice. Ova petočlana porodica prešla oko 1500 km do grada Magadina u Švajcarskoj. Na ovaj put uputili su se na biciklima, a glavni tvorac ideje i rute koju su obišli bio je Dragan Sandić.

Biljana Sandić, kaze da su im tokom putovanja brojni ljudi pružali podršku na razne načine.

Na ovo putovanje, pričaju Sandići, uputili su se kako bi svojim ćerkama Teodori, Sofiji i Iskri priredili leto za pamćenje, a pravi heroj puta bila je Iskra koja ima samo 4 godine.

Spavanje pod vedrim nebom u šatoru, duge vožnje, uživanje u prirodi i druženje sa novim drugarima Teodora i Sofija ističu kao najlepša iskustva.

Članovi porodice Sandić kažu da su im poruke podrške mnogo značile, a i sami su želeli da pošalju jednu – Da za ovakvo putovanje, nije potrebna najbolja ili najskuplja oprema, već odluka i eliminisanje nepotrebnih strahova.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena