Yunet
 

Društvo

Kiša odlaže završetak radova, pomera se rok za kružni tok kod Plinare i ulicu Moše Pijade

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 23. avgust 2022. • 17:45 •

Kiša odlaže završetak radova, pomera se rok za kružni tok kod Plinare i ulicu Moše Pijade

Završetak radova na izgradnji kružnog toka u Ulici Miloša Obrenovića i sanaciji ulice Moše Pijade pomereni su na zahtev izvođača radova do 28.avgusta. Razlog su loši meteorološki uslovi.

Obilna kiša koja je padala i koja se očekuje narednih dana glavni je razlog produžetka radova na izgradnji kružnog toka kod Plinare i sanaciji dela ulice Moše Pijade od Trga Mučenika do Ulice Dimitrija Tucovića u Pančevu, kaže gradska menadžerka Maja Vitman.

– Zbog loših meteoroloških uslova i obilnih padavina izgradnja kružnog toka u Ulici Miloša Obrenovića će biti pomerena. Rok za završetak radova koji je predviđen za 25. avgust će biti pomeren najkasnije do 28. avgusta. Računamo da ćemo završni sloj asfaltiranja uspeti da uradimo do nedelje i da će u ponedeljka biti otvorena saobraćajnica. Takođe i radove na sanaciji Ulice Moše Pijade, koja je bila predviđena da bude puštena u rad danas, moraće takođe biti pomerena za 28. avgust shodno tome da je i tu ostao još završni sloj asfalta. – izjavila je Maja Vitman, gradska menadžerka.

Prethodni rok za završetak kružnog toka kod Plinare pomeren je sa 20-og na 25. avgust zbog izmeštanja optičkih kablova i zaštite gasovoda.

– Zahvalila bih se građanima na strpljenju jer pod ovakvim vremenskim uslovima prosto je nemoguće izvoditi ovu vrstu radova. – istakla je gradska menadžerka.

Radovi koji slede su asfaltiranje i obeležavanje signalizacije. Budući da izvođač predviđa da će radovi biti završeni do 28. avgusta, kružni tok u Ulici Miloša Obrenovića i Ulica Moše Pijade trebalo bi da budu prohodni najkasnije u ponedeljak 29. Avgusta. Ukoliko se radovi završe ranije, ulice će biti otvorena po završetku radova, najavljuju iz gradske uprave.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena