Yunet
 

Društvo

Zatvara se za saobraćaj deo Ulice Miloša Obrenovića na deset dana

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 13. avgust 2022. • 20:34 •

Zatvara se za saobraćaj deo Ulice Miloša Obrenovića na deset dana

Zbog treće, završne faze radova na rekonstrukciji ulica u zoni kružnog toka kod Plinare doći će do izmena saobraćaja. Radove je obišla gradska menadžerka Maja Vitman.

Sve linije javnog gradskog i međumesnog saobraćaja biće preusmerene na ulicu Oslobođenja, kao I na ulice Lava Tolstoja i Milke Marković.

Zbog aktuelnih radova, saobraćaj u Sterijinoj ulici koja je I dalje slepa za njene stanovnike odvijace se dvosmerno. Određuje se i ukidanje autobuskog stajališta kod Policijske uprave Pančevo i pekare za oba smera za sve linije javnog gradskog prevoza putnika dok traje privremeni režim saobraćaja.

U toku je treća faza radova na rekonstrukciji ulica Miloša Obrenovića i Vojvođanskog bulevara u zoni kružnog toka. Deo ulice Miloša Obrenovića, od prilaza raskrsnici sa ulicom Pere Segedinca do ulice Kneza Mihaila Obrenovića, biće zatvoren za saobraćaj od 15. do 25 avgusta. Saobraćaj će biti preusmeren na ulice Pere Segedinca i Kneza Mihaila Obrenovića, rekla je gradska menadžerka Maja Vitman prilikom obilaska radova.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena