Yunet
 

Društvo

Udruženje penzionera iz Dolova i nakon 52. godine aktivno

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 11. avgust 2022. • 09:30 •

Udruženje penzionera iz Dolova i nakon 52. godine aktivno

Penzioneri Dolova i nakon 52 godine i dalje su aktivni u Domu kulture u svom mestu. Oni tokom cele godine organizuju razna druženja I putovanja po Srbiji.

Udruženje penzionera iz Dolova ima više od 400 članova od kojih je većina aktivna. Kako bi stariji članovi I oni sa invaliditetom mogli da učestvuju u raznim aktivnostima, udruženje će otvoriti I prizemnu kancelariju u Domu kulture.

Započeli smo akciju da dobijemo još jedan prostor u prizemlju Doma kulture da bi omogućili svim našim članovima da učestvuju u Udruženju, rekao je Vlada Dimitrijev, predsednik Udruženja penzionera Dolovo.

Udruženje penzionera iz Dolova nastavilo je sa lepom tradicijom, sa zajedničkim obeležavanjem rođendana svih članova rođenih u jednom mesecu. Tako će se krajem avgusta svi slavljenici okupiti zajedno I uz dobru muziku I društvo proslaviti svoj rođendan.

Mi imamo I rođedanska druženja jedanput mesečno, po 10 članova koji slave rođendan tog meseca okupe se I pravimo žurku. Slavljenici ako hoće donesu tortu, a mi obezbedimo sve ostalo, navodi Vlada Dimitrijev, predsednik Udruženja penzionera Dolovo.

Tokom cele godine članovi udruženja orgranizuju mnogobrojna putovanja po Srbiji. Početkom avgusta posetili su Jagodinu, a već u septembru planiraju da posete Taru I Đavolju Varoš.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad