Yunet
 

Društvo

Pri kraju radovi u dvorištu Američkih zgrada

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 4. avgust 2022. • 18:56 •

Pri kraju radovi u dvorištu Američkih zgrada

Radovi u dvorištu Američkih zgrada, koje je obisla gradska menadzerka Maja Vitman, ubrzano se završavaju. Prema projektu na ovom mestu planirano je i uređenje dečijeg igrališta i ozelenjavanje površina.

Radnici poslednjih nedelja intenzivno rade kako bi se ispostovali svi predvidjeni rokovi u dvorištu Američkih zgrada. Radove koji ulaze u zavrsnu fazu, posetila je gradska menadžerka Maja Vitman koja ne krije zadovoljstvo što se radovi na ovom značajnom projektu za stanare ovog dela grada privode kraju.

Ovaj urbani džep je od velikog značaja i biće odlican primer za naredne projekte, ističe Vitman. Ona dodaje da je rešen i problem kišne kanalizacije, koja ovde nije postojala.

Kao kruna radova na ovom projektu biće izgrađeno i novo dečje igralište sa tartan podlogom i najmodernijim mobilijarima na kome će mališani, prema rečima graske menadžerke, moći da uživaju već krajem avgusta, dok ce ostatak radova biće završen najkasnije u septembru kao što je planom I predviđeno.

Projektom je predviđeno i dodatno ozelenjavanje ovog prostora. Nova stabla stizu u oktobru, kada je idealno vreme za njihovu sadnju.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad