Yunet
 

Društvo

Maja Vitman obišla radove na Potamišju

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 14. jun 2022. • 10:45 •

Maja Vitman obišla radove na Potamišju

Ovih dana užurbano se radi na uređenju pešačkih i biciklističkih staza na Gradskom keju. Na radost Pančevaca – staro šetalište zameniće novo. Vredni radnici već su posuli rizlu u celoj dužini gornjeg I donjeg dela keja. Da radovi teku po planu na licu mesta uverila se Maja Vitman gradska menadžerka.

Tokom ovog perioda, prema rečima Maje Vitman, obložiće se i valobrani kamenim pločama, dok će šetalište biti ukrašeno granitom. Postavljaju se ivičnjaci. Mislilo se I na naše bicikliste koji će imati urbanu biciklističku stazu širine metar i 80, koja ce od pešačke vizuelno, zbog crvene boje, biti razdvojene.

Ovde se ne zaustavljamo, jer smo u postupku planiranja i projektovanja nastavka radova na Potamišju, kako bismo zaokržili ovu celinu, ističe Maja Vitman.

Nastavljamo saradnju sa građanima, jer želimo da znamo sta oni misle o ovom, ali I projektima koje planiramo, kaže Vitman. Inače, radovi u okviru prve faze, ukoliko vremenski uslovi dozvole kao i nivo Tamiša, trebalo bi da budu završeni do 1. septembra.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena