Yunet
 

Društvo

OŠ „Stevica Jovanović” proslavila 58 godina rada

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 1. jun 2022. • 19:30 •

OŠ „Stevica Jovanović” proslavila 58 godina rada

Učenici OŠ Stevica Jovanović sa nestrplejnjem su dočekali obeležavanje Dana škole, kako oni koji su učestvovali u programu, tako i oni koji su iz publike bodrili svoje drugare.

Dan škole prilika je da se predstave učenici aktivni u različitim školskim i vannastavnim sekcijama, kaže Zorana Mitrović, profesor razredne nastave i koordinator tima za promociju škole.

Putem video prezentacije prisutni su bili u prilici da upoznaju učenike nagrađene na takmičenjima u ovoj nastavnoj godini, kao i neke od poznatih ličnosti koje sa ponosom ističu da su bili đaci „Stevičine” škole.

Za organizaciju kompletnog programa bio je zadužen tim za promociju škole, na čelu sa profesorkom Mitrović. U pripremi su pomogli učitelji i nastavnici, kao i rukovodioci folklornih, muzičkih, dramskih i recitatorskih sekcija pri kulturnim, sportskim i obrazovnim ustanovama iz našeg grada.

OŠ „Stevica Jovanović”, nosi ime narodnog heroja, osnivača Južnobanatskog partizanskog odreda. Sa radom je počela 6. februara 1964. godine i jedna je od najstarijih škola u gradu. Trenutno je pohađa nešto više od 800 učenika.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena