Yunet
 

Društvo

Nađa Lakičin iz Kovačice osvojila na republičkom takmičenju treću nagradu iz fizike

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 19. maj 2022. • 15:00 •

Nađa Lakičin iz Kovačice osvojila na republičkom takmičenju treću nagradu iz fizike

Učenica preve godine Gimnazije „Mihajlo Pupin“ iz Kovačice Nađa Lakičin osvojila je treću nagradu na republičkom takičenju iz fizike, koje je polovinom maja održano u Beogradu. Ovu talentovanu devojku krajem juna očekuje i prestižni MG Kup, na kome će se takmičiti fizičari iz Srbije i inostanstva.

Stići do republičkog takmičenja iz bilo kog predmeta je veliki uspeh, a osvajanja nagrada smatra se izuzetnim uspehom. Nađa Lakičin, učenica kovačičke Gimnazije i polaznica Reginalnog centra za talente „Mihajlo Pupi“ ostvarila je veliki uspeh osvajanjem treće nagrade na ovom takmičenju.

Rad sa decom koja uspeju da stignu do republičkog nivoa je izuzetno lep i kreativan, kaže nastavnik fizike Borislav Žarkov.

Ovu devojku iz Kovačice u narednom periodu očekuje još jedno veliko takmičenje, MG KUP , na kome će svoje znanje iz fizike pokazati mladi iz Srbije i instranstva. Na ovom takmičenju Nađa će predstavljati Reginalni centar za talente.

Osim Nađe Lakičin učenici koji su i polaznici Reginalnog centra za talente „Mihajlo Pupi“ osvojila su veliki broj nagrada i pohvala na republičkom takmičenu iz fizike i jedni su među najuspešnijima.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena