Yunet
 

Društvo

Zahvaljujući kompaniji NIS, zamenjena stolarija u OŠ u Glogonju

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 11. maj 2022. • 16:47 •

Zahvaljujući kompaniji NIS, zamenjena stolarija u OŠ u Glogonju

U OŠ „ 4 oktobar“ u Glogonju, zahvaljujući kompaniji NIS zamenjena je stolarija. Ovaj projekat realizovan je u okviru programa „Zajednici zajedno“ koji je kompanija NIS pokrenula 2009. godine. U okviru njega podržano je 1060 projekata od značaja za razvoj kulture, obrazovanja i nauke, sporta, javnog zdravlja, socijalne zaštite i zaštite životne sredine u koje je uloženo 1,4 milijarde dinara.

Osnovna škola „4. oktobar“ iz Glogonja, drugu godinu zaredom realizuje projekte u okviru programa „Zajednici zajedno“. U 2020. godini realizovan je projekat uređenja i opremanja učionica digitalnom opremom. U 2021. godini škola je konkurisala „Projektom unapređenja energetske efikasnosti zamenom stolarije“.

Fokus ulaganja kompanije NIS ove godine je na unapređenju energetske i ekološke infrastrukture ustanova obrazovanja, zdravlja, kulture, sporta koje su od značaja za sve građane lokalnih zajednica obuhvaćenih Programom.

Program „Zajednici zajedno 2021“ realizuje se uz podršku Ministarstva zaštite životne sredine i Ministarstva rudarstva i energetike Republike Srbije. Ukupna vrednost projekta i donacija kompanije NIS iznosi 2.394.480,00 dinara.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad