Yunet
 

Društvo

Sajmovi zapošljavanja i obrazovana u Beloj Crkvi

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 9. maj 2022. • 16:56 •

Sajmovi zapošljavanja i obrazovana u Beloj Crkvi

Foto: printscreen/logo/NSZ

Nacionalna služba za zapošljavanje Filijala Vršac – Ispostava Bela Crkva organizuje sajam zapošljavanja 12. maja, od 10 do 12 časova u Restoranu „Klub“, ul. Jovana Cvijića 14, Bela Crkva.

Učešće na sajmu prijavilo je 13 poslodavaca sa sedištem ili registrovanim poslovnim jedinicama u Beloj Crkvi, koji su prijavili potrebe za zapošljavanjem 250 novih radnika različitih obrazovnih profila i stepena stručne spreme. Traženi će biti nekvalifikovani radnici, radnici u proizvodnji, šivači, mehaničari, bravari, administrativni radnici, higijeničari, diplomirani ekonomisti, doktori medicine, medicinske sestre, vaspitači, inženjeri voćarstva i vinogradarstva i dr.

Između ostalih preduzeća, na belocrkvanskom sajmu zapošljavanja biće i kompanije: PIK „Južni Banat”, „Bridge SRB“, „FLAMMAT“, „METALING“, „SAF METAL“, „ANDRIJATIK TRAVEL“, i drugi. Nacionalna služba za zapošljavanje poziva nezaposlene sugrađane da posete sajam zapošljavanja u Beloj Crkvi i iskoriste mogućnost da većem broju poslodavaca dostave svoje radne biografije i u neposrednom razgovoru predstave svoje kvalifikacije, znanje i radno iskustvo.

Sve detaljne informacije o predstojećem sajmu mogu dobiti u Ispostavi Bela Crkva NSZ, kao i Filijali Vršac.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad