Yunet
 

Društvo

Prijemni ispit za Muzičku školu „Jovan Bandur“

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 15. april 2022. • 16:32 •

Prijemni ispit za Muzičku školu „Jovan Bandur“

Prijemni ispit za Muzičku školu „Jovan Bandur“ u Pančevu je 27. maja. Prijemni u izdvojenom odeljenju u Banaskom Novom Selu je 23, u Jabuci 24, Starčevu 25. i u Dolovu 26. maja. Prijavljivanje za prijemni je u toku. Zainteresovani učenici se mogu prijaviti na sajtu www.muzickaskolapancevo.edu.rs ili lično dolaskom u ovu obrazovnu ustanovu.

U toku je prijava za prijemni ispit povodom upisa u Muzičku školu ,,Jovan Bandur“. Prijemni u Pančevu će se održati 27. maja. Ukoliko deca pokazuju ljubav prema nekom instrumentu, najbolje vreme da počnu sa muzičkim obrazovanjem je između prvog i trećeg razreda osnovne škole, kaže Mihajlo Jović, direktor Muziče škole „Jovan Bandur“.

Muzička škola pored Pančeva poseduje i izdvojena odeljenja u Banatskom Novom Selu, Jabuci i Starčevu. Veoma je bitno da deca u svom mestu mogu da sviraju željeni instrument, kaže Bojan Boljanac, direktor Doma kulture iz Banatskog Novog Sela.

U ogrankumuzičke škole u Banatskom Novom Selu deca mogu da sviraju violinu, klarinet, saksofon, tamburu, gitaru i haroniku. Za narednu godinu u planu je još jedno izdvojeno odeljenje, i to u Dolovu.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad