Yunet
 

Društvo

Posle 50 godina asfalt u Ohridskoj ulici

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 27. mart 2022. • 20:56 •

Posle 50 godina asfalt u Ohridskoj ulici

Stanovnici Ohridske ulice dobili su asfaltirani put, posle kako kažu, 50 godina. Radove u ovoj ulici obišla je i Maja Vitman, gradska menadžerka, koja je istakla da je naselje Mladost projektom Javnog privatnog partnerstva dobilo 10,5 km puteva u 16 ulica.

Stanovnici Ohridske ulice u Pančevačkom naselju Mladost s velikom radošću dočekali su asfaltiranje puta. Na to su, kako kažu, čekali gotovo pola veka.

Na teritoriji grada Pančeva, naselje Mladost projektom Javnog privatnog partnerstva dobilo je najviše asfaltiranih puteva, ističe Maja Vitman. U 16 ulica asfaltiranoi je ukupno 10,5 km puteva.

Broj asfaltiranih ulica se svakodnevno povećava. Građanima želimo da kažemo da će u toku ovog trećeg kruga biti urađen veliki broj ulica kako smo to i obećali asfaltiranoi će biti 162 ulice, odnosno 87 km asfaltiranih puteva.

Naselje Mladost počelo je naglo da se širi krajem 90-ih godina, a infrastruktura nije pratila izgradnju stambenih objekata, objašnjava Maja Vitman, gradska menadžerka.

Radove u Ohridskoj ulici obišli su i predstavnici MZ „Mladost“. Zajedno sa Vlasinskom, Prespanskom i Borskom Ohridska ulica čini deo naselja poznat pod nazivom Kudeljarski nasip.

U naselju Mladost u prethodnom periodu asfaltirane su Biokovska, deo Bokokotorske i deo Sremske, Makedonska, Hadži Prodanova, Prespanska, Hercegovačka, Šarplaninska, Zlatiborska, Kordunaška, Vojvođanska, krak Šarplaninske i Vlasinska ulica.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena