Yunet
 

Društvo

U NSZ predstavljeni javni pozivi i konkursi

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 24. mart 2022. • 18:29 •

U NSZ predstavljeni javni pozivi i konkursi

Poslodavcima iz Pančeva u Nacionalnoj službi za zapošljavanje predstavljeni su aktuelni javni pozivi i konkursi. U panačevačkoj filijali navode da se putem ovih konkursa svake godine zaposli značajan broj lica sa njihove evidencije.

Pančevačkim poslodavcima predstavljeni su aktuelni javni pozivi i konkursi za angažovanje radnika na određeno i neodređeno vreme. Osim onih koje je NSZ objavila krajem januara, predstavljeni su i javni pozivi

Na poziv NSZ odazvalo se 15-ak poslodavaca. Aktuelne programe predstavili su im Vanja Milićević, načelnik odeljenja za zapošljavanje, Zorica Maksimović, savetnik za rad sa osobama sa invaliditetom i Slobodan Đerić, načelik odeljenja za posredovanje u zapošljavanju.

U NSZ za zapošljavanje navode da putem ovih konkursa svake godine značajan broj lica sa njihove evidencije bude radno angažovan.

Na evidenciji pančevačke filijale NSZ, uključujući i ispostave u Opovu, Kovinu, Alibunaru i Kovačici, prema poslednjim podacima, nalazi se 11.983 nezaposlena lica, od čega je 5960 sa teritorije Pančeva i svih devet naseljenih mesta. Zainteresovani za javne pozive i konkurse mogu se informisati kod zaposlenih ili na sajtu NSZ.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena