Yunet
 

Društvo

Meštani Glogonja dobili 7 kilometara asfaltiranog puta

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 23. mart 2022. • 09:05 •

Meštani Glogonja dobili 7 kilometara asfaltiranog puta

Meštani Glogonja za nepunih godinu i po dana dobili su 7 kilometara asfaltiranih puteva u 7 ulica. Radovi koji se sprovode u okviru projekta Javnog privatnog partnerstva ušli su u završnu fazu. Maja Vitman, gradska menadžerka obišla je radove u Ulici 4. oktobra, gde je istakla da je veoma zadovoljna onim što je urađeno i najavila da će u Glogonju biti još radova u narednom periodu.

U Glogonju, radovi predviđeni projektom Javnog privatnog partnerstva, ušli su u završnu fazu. Asfaltirana je i Ulica 4. Oktobra. Tim povodom radove je obišla Maja Vitman gradska menadžerka. Istakla je da je zadovoljna urađenim i što su radovi izvedeni brzo i efikasno.

U prve dve faze asfaltirane su ulice: Mlinska, 1.maja, JNA, od Ulice oslobođenja do nasipa na Tamišu i Proleterska. Dinamika radova tekla je prema planu. Radovi su izvedeni onako kako je i najavljeno, kaže Slavko Jovanovski, predsednik MZ Glogonj.

Asfaltiranje svih ulica u Glogonju predviđenih projektom Javnog privatnog partnerstva završeno je za manje od godinu i po dana ističe Jovanovski. Dodaje da je slika ovog naselja kompletno promenjena, na zadovoljstvo ne samo meštana nego i posetioca Glogonja.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad