Yunet
 

Društvo

Asfaltirana ulica JNA u Jabuci

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 22. mart 2022. • 19:50 •

Asfaltirana ulica JNA u Jabuci

Meštani Jabuke dobili su čak 11 asfaltiranih ulica zahvaljujući projektu Javnog privatnog partnersva. Gradska mesnadžerka Maja Vitman obišla je završne radove u ulici JNA, gde je istakla da je zahvaljujući ovom projektu u Jabuci, za samo par meseci, urađeno 5,5 km puteva.

Ulica JNA u Jabuci dobila je novi izgled. Završne radove na asfaltiranju jedne od najznačajnijih i najfrekventnijih ulica u ovom selu obišla je Maja Vitman, gradska menadžerka. Ona je istakla da zahvaljujući projektu Javnog privatnog partnerstva omogućeno da se brzo i efikasno uredi i ova ulica, koja je bila u lošem stanju, a od velikog je značaja za meštane imajući u vidu da njom prolazi autobuska linija Jabuka – Pančevo.

OFF: U prve dve faze radova u JNA ulici uklonjen je stari i postavljen novi sloj asfalta. Nakon postavljanja drugog sloja asfalta ostalo je još da se urede 4 autobuska stajališta i bankine, navodi Slobodan Ilić, predsednik MZ Jabuka.

Grad Pančevo ravniomerno ulaže kako u gradu tako i u svim naseljenim mestima, navela je Maja Vitman. Do sada je direktnim ulaganjem urađeno 138 ulica, odnosno 66 km puteva.U Jabuci su u proteklih nekoliko meseci asfaltirane ulice Zmaj Jovina sa trotoarima, Goce Delčeva, Vardarska, Strumička, Maršala Tita, Deo ulice Sutjeske i Mašinske, Osogovska, Radnička, Omladinska i Nikole Tesle. Od 34 ulice, još 3 nisu asfaltirane. Ilić navodi da je u planu da se u Jabuci urade i pešačke staze u Vardarskoj i Ulici Maršala Tita.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena