Yunet
 

Društvo

Penzioneri Pančeva boravili na Čardaku

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 21. mart 2022. • 04:17 •

Penzioneri Pančeva boravili na Čardaku

Penzioneri s teritorije Pančeva boravili su na Čardaku, u Deliblatskoj peščari. Jednodnevni izlet organizovalo je Gradsko udrženje svih penzionera Pančeva, koje je u proteklih mesec dana skoro udvostručilo broj članova.

Gradsko udrženje svih penzionera Pančeva organizovalo je za svoje članove jednodnevni izlet. Uživali su na toplim zracima prolećnog sunca, družeći se u prelepom ambijentu Čardaka u Deliblatskoj peščari.

Pored postojećih aktivnosti Gradskog udrženja svih penzionera Pančeva, planirano je i uvođenje novih sekcija, shodno interesovanju članova, kaže Simo Trkulja, predsednik udruženja.

Simo Trkulja, navodi da je udruženje, kada je imenovan za predsednika, imalo oko 1000 članova. Samo za mesec dana broj članova je udvostručen. Penzionere je obišao i gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović koji je istakao da će u lokalnoj samoupravi penzioneri uvek imati podršku za svoj rad.

Iz Gradskog udrženja svih penzionera Pančeva najavljuju da je u planu još dosta izleta, poseta banjama i obilazaka zanmenitosti Srbije. Očekuje ih još dosta druženja, jer kako kažu: “Godine nisu bitne da biste bili društveno aktivni”.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad