Yunet
 

Društvo

Potpisani ugovori o donaciji u GU Pančevo

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 18. mart 2022. • 18:34 •

Potpisani ugovori o donaciji u GU Pančevo

Ugovori o donaciji sa odabranim korisnicima projekta “Pomoć pri zapošljavanju i samozapošljavanju ugroženih grupa” potpisani su u Gradskoj upravi Pančeva. Ovaj projekat finansiraju Švedska vlada i Grad Pančevo.

Grad Pančevo u ovom projektu učestvuje sa oko 22.000 evra. Organizacija Help ima odličnu saradnju sa gradom Pančevom, zaključuje Đurđević.

Švedska vlada, preko Švedske agencije za međunarodni razvoj i saradnju “Sida” i grad Pančevo finansiraju projekat “Pomoć pri zapošljavanju i samozapošljavanju ugroženih grupa”. Projekat realizuje organizacija Help u saradnji sa gradom. Odabrani korisnici, njih 33, potpisali su Ugovore o donaciji u Gradskoj upravi. Na ovaj način, njima je data podrška da započnu ili razvijaju svoje poslovne delatnosti.

Ugovor o saradnji između Grada Pančeva i organizacije Help potpisan je u oktobru 2021. godine. Gradski većnik za rad, zapošljavanje i socijalnu politiku Milenko Čučković kaže da je time započeta saradnja na projektu čiji je opšti cilj doprinos smanjenju siromaštva, socijalnoj inkluziji, održivom i inkluzivnom ekonomskom razvoju, kao i ostvarivanju zadovoljavajućih uslova rada za sve.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena