Yunet
 

Društvo

Nove prostorije za Udruženje žena“ Jefimija“

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 18. mart 2022. • 14:47 •

Nove prostorije  za Udruženje žena“ Jefimija“

Ovih dana i Udruženje žena „Jefimija“ iz Plandišta doblo je svoje prostorije za rad. Zahvaljujući Opštini Plandište , predsedniku opštine, Jovanu Repcu i njegovim saradnicima, Udruženje žena „Jefimija“ dobilo je i opremilo svoj prostor gde će se ubuduće družiti i nastaviti sa radom koji je do sada bio na zavidnom nivou .

Nataša Bajić, predsednica Udruženja je ovom prilikom zahvalila Opštini, predsedniku i njegovim saradnicima na svoj podršci koju imaju i zahvaljujući kojoj mogu nesmetano da rade, da nastave sa postizanjem rezultata koje je Opština prepoznala i nagradila.

Predsednik opštine, Jovan Repac je na otvaranju prostorija udruženja „Jefimija“ izjavio da Opština Plandište kroz konkurse prati i podržava rad više od 40 opštinskih udruženja i da im pruža finansijsku i ogističku podrška koja je veoma značajna za radi i funkcionisanje svakog udruženja.

– U ovoj prostoriji imamo priliku da pogledamo samo delić radova i rukotvorina koje ovo Udruženje proizvodi i delić onih tradicionalnih i kulturnih vrednosti koje ovo udruženje neguje. Želim im puno uspeha u radu”, istakao je Jovan Repac, predsednik Opštine Plandište.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena