Yunet
 

Društvo

Ponovo uklonjena divlja deponija u Topoli

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 16. mart 2022. • 11:16 •

Ponovo uklonjena divlja deponija u Topoli

Radnici JKP „Higijena“ kamionima su odnosili smeće i kabasti otpad sa divlje deponije u naselju Topola u ulici Bore Šipoša. Predstavnici Lokalne vlasti još jednom su angažovali komunalna preduzeća kako bi samo posle mesec dana ponovo bio očišćen otpad iz istog naselja.

Pre samo mesec radnici JKP “Higijene” očistili su divlju deponiju u ulici Bore Šipoša kada je odneto 40 kubika kabastog otpada, šuta i zemlje odneto na deponiju.Nažalost nesavesni građani ponovo su bacali otpad pa se stvorila nova deponija. Pitali smo i žitelje ulice Bore Šipoša koliko im znači šo će otpad biti uklonjejn A na mestu deponije biti posađeno drveće.

Gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović koji je bio na licu mesta istakao je da se nada da će građani razumeti da je neophodno da kabasti otpad i ostalo smeće odlažu u kontejnere i na deponiju ,kako bi nam naselja bila uredna i da se nada da je ovo poslednji put da se čisti divlja deponija u ulici Bore Šipoša.

Posle uklanjanjadivlje deponije u Topoli iz Sekretarijata za inspekcijske poslove ističu da će biti postavljeni čuvari koji će sprečavati da se đubre i dalje odlaže na ovom mestu.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena