Yunet
 

Društvo

Zlatne medalje za Pančevce na 17. Međunarodnom sajmu obrazovanja

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 11. mart 2022. • 13:09 •

Zlatne medalje za Pančevce na 17. Međunarodnom sajmu obrazovanja

Foto: GU Grada Pančeva

Na 17. Međunarodnom sajmu obrazovanja „Putokazi“, održanom od 9. do 10. marta 2022. godine, četiri pančevačke škole i Predškolska ustanova „Dečja radost“, kao i grad Pančevo, sektor za obrazovanje, dobili su zlatne medalje.

Zlatne medalje dobile su srednje škole: Gimnazija „Uroš Predić“, Mašinska škola „Pančevo“ i Muzička škola „Jovan Bandur“, koje su ostvarile zapažene rezultate u prethodnoj godini novim smerovima, proširenjem broja odeljenja, kao i implementacijom dualnog obrazovanja.

Takođe, zlatnu medalju dobila je PU „Dečja radost“ Pančevo, koja se istakla kvalitetom rada, kako vaspitača, tako i stručnih saradnika, a posebno radom kroz implementaciju novih osnova programa „Godine uzleta“, kao i OŠ „Branko Radičević“, koja se takođe istakla kreativnim radionicama i time promovisala školu širom Srbije. Nagrade su dodeljene v.d. direktora PU „Dečja radost“, Ljiljani Vojnov i direktoru OŠ „Branko Radičević“, Mirku Novoviću.

Posebna diploma sa peharom Novosadskog sajma dodeljena je Gradskoj upravi grada Pančeva, sektoru za obrazovanje, za posebna zalaganja u podizanju kvaliteta rada vaspitno obrazovnih ustanova na teritoriji grada Pančeva, koju je preuzela članica Gradskog veća grada Pančeva zadužena za obrazovanje, mr Tatjana Božić.

Komisiju za dodelu nagrada činili su istaknuti profesori i naučni radnici.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena