Yunet
 

Društvo

Predstavljen konačan izgled dvorišta “Američkih zgrada”

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 5. mart 2022. • 16:50 •

Predstavljen konačan izgled dvorišta “Američkih zgrada”

Povodom rekonstrukcije dvorišta “Američkih zgrada” gradska menadžerka Maja Vitman održala je u Mesnoj zajednici Centar prezentaciju projekta. Na njoj su predstavljeni planirani radovi i konačan izgled dvorišta.  Vrednost investicije je 76 miliona dinara.

U MZ Centar održana je prezentacija konačnog izgleda dvorišta “Američkih zgrada”. Ujedno se i razgovaralo sa stanovnicima ovog dela Pančeva.Stanari su bili u prilici da se dodatno informišu o radovima, ali i da iznesu svoje zahteve i sugestije.

Ovakvi sastanci su od velikog značaja i građani su već navikli da imaju direktan kontakt kako sa lokalnom samoupravom tako i sa predstavnicima javno komunalnog sektora, istakla je gradska menadžerka Maja Vitman.

Sekretar Sekretarijata za investicije Pančeva, Đuro Resanović, zaključio je da je razgovor sa građanima bio konstruktivan. Stanare je najviše zanimalo šta će se dešavati sa stablima. On je istakao da će stabla koja su zdrava biti sačuvana.

Projektom je predviđeno 48 parking mesta, od čega su 3 za osobe sa invaliditetom, kao i radovi na saobraćajnoj signalizaciji. Što se tiče ozelenjavanja i uređenja dvorišta, biće posađene sadnice visokih četinara i lišćara, zimzelenog šiblja, ruža i trave na slobodnoj površini.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena