Yunet
 

Društvo

Počela druga faza radova u ulici Cara Lazara

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 22. februar 2022. • 21:02 •

Počela druga faza radova u ulici Cara Lazara

Počela je druga faza radova u ulici Cara Lazara , zbog čega je od  22. februara  za saobraćaj  privremeno  zatvoren deo ulice Cara Lazara   u delu od Dr Svetislava Kasapinovića do Žarka Fogaraša. Planiranoje da radovi u Ulici Cara Lazara budu završeni tokom juna, kaže Maja Vitman, gradska manadžerka.

Svi građani koji žive u ovom delu grada dobili su obaveštenje od MZ “Centar” da se zbog početka radova u drugoj fazi  u ulici Cara Lazara od 22. februara  privremeno zatvaraja ulica   od Svetislava Kasapinovića  sve do raskrsnice Cara Lazara i doktora Žarka Fogaraša.

Rekonstrukcijom ulice Cara Lazara, koja je jedna od najprometnijih I najznačajnijih u Pančevu,biće omogućeno spajanje centra grada sa obilaznicom na državni put. Veliki broj naših građana koji žive i posluju u ovoj ulici dobiće nove priključke, dovoljno parking mesta istakla je Maja Vitman

Posle završetka prve faze radova u ulici Cara Lazara urađen je prvi sloj asfalta , parkinzi, ivičnjaci a sada se postavljaju behaton ploče na pešačko biciklističkim stazama. Planirano je i ozelenjavanje ulice Cara Lazara. Biće zasađeno 8.412 kvadratnih metara travnjaka, 350 novih stabala i 4.797 niskih četinara i ukrasnog rastinja.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena