Yunet
 

Društvo

Dvorište Američkih zgrada uskoro dobija novi izgled

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 17. februar 2022. • 09:09 •

Dvorište Američkih zgrada uskoro dobija novi izgled

U toku je rekonstrukcija dvorišta “Američkih zgrada”. U Gradskoj upravi Grada Pančeva na prezentaciji su predstavljeni planirani radovi i konačni izgled ovog dvorišta nakon rekonstrukcije. Vrednost investicije je 76 miliona dinara.

Stanari “Američkih zgrada” imaju višedecenijski problem sa dvorištem koje je neugledno i nebezbedno. Do sad. Radovi na rekonstrukciji ovog dvorišta počeli su 10. februara čime će ovaj problem konačno biti rešen. Radovi za sada dobro protiču. Očekuje se da posao bude gotov u predviđenom roku od 90 kalendarskih dana.

Saobraćaj u ovom dvorištu će biti na pojedinim delovima jednosmeran, a na pojedinim dvosmeran. Biće postavljena kompletno nova saobraćajna signalizacija i infrastruktura.

Dvorište Američkih zgrada imaće 48 parking mesta. Od tog broja 3 za osobe sa invaliditetom. Gradska menadžerka Maja Vitman apeluje na sve građane koji imaju predmetne montažne garaže u dvorištu Američkih zgrada, ukoliko nisu do sada, da se jave u kancelariju 616. Tako će dobiti mogućnost izmeštanja svoje garaže na drugu lokaciju.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena