Yunet
 

Društvo

Gradska menadžerka Maja Vitman u dvorištu “Američkih zgrada”: Radovi kreću čim vremenski uslovi dozvole, hvala stanarima na upućenoj podršci

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 11. januar 2022. • 14:44 •

Gradska menadžerka Maja Vitman u dvorištu “Američkih zgrada”: Radovi kreću čim vremenski uslovi dozvole, hvala stanarima na upućenoj podršci

Radovi na rekonstrukciji „dvorišta“  Američkih zgrada su  na osnovu zahteva stanara sa 4.og pomereni za 10. januar. Zbog vremenskih uslova  lokalna samouprava kao izvođač radova  nije bila  u mogućnosti da krene sa izvođenjem radova u predviđenom terminu, kaže Maja Vitman, gradska menadžerka. O novom terminu za početak  radova građani ovog  dela grada biće obavešteni.

Snežne padavine i loše vreme onemogućili su početak radova na  uređenju dvorišta  u Američkim zgradama.  Dvorište koje je poprilično devastirano,i u koje skoro nikad nije ulagano, biće u narednom periodu kompletno rekonstruisano.

Više od 60 godine nije se ulagalo u najpoznatiji urbani džep u samom centru grada, koji će posle rekonstrukcije dobiti izgled kakav zaslužuje.

Čim se staknu vremenski uslovi  krenuće se sa renoviranjem, kako najavljuji nadležni, i to iz pravca Ulice Svetozara Miletića.

Stanovnici „dvorišta“ Američkih zgrada biće blagovremeno obavešteni o početku radova putem sredstava informisanja i u saradnji sa Sekretarijatom za investicije Gradske Uprave i Mesnom zajednicom „Centar“.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena