Yunet
 

Društvo

Nagrade za učesnike kviza „Saobraćajni znalac“

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 30. decembar 2021. • 19:20 •

Nagrade za učesnike kviza „Saobraćajni znalac“

Predstavnici  gradskog Komiteta za bezbednost saobraćaja  podelili su  20 bicikala učencima iz četiri pančevačke osnovne škole koji su se takmičili u kvizu  „Saobraćajni znalci“ prošlog meseca. Bicikle su deci podelili Predrag Živković, predsednik Komiteta za bezbednost saobraćaja i Tatjana Božić gradska većnica za obrazovanje.

Poslednja akcija u ovoj godini  gradskog Komiteta za bezbednost saobraća bila je podela  bicikala učenicima  iz Osnovnih škola „ Stevica Jovanović“ , Jovan Jovanović Zmaj“, „Mirosalv Antić“ i „Dositej Obradović“ iz Omoljice. Stefan Živanov – učenik OŠ „Dositej Obradović“ Omoljica.

U kvizu „Saobraćajni znalac“ su učestvovali učenici viših razreda i za njih je kupljeno 20 bicikala.

Predsednik gradskog Komiteta za bezbednost saobraćaja Predrag Živković,  kaže da su ove godine odlučili da nagrade svu decu koja su učestvovala u kvizu i da je za tu namenu Grad Pančevo izdvojio  650 hiljada dinara.

U Komitetu naglašavaju da su se već prijavili na listu nacinalne Agencije za bezbednost saobraćaja i da ih već na proleće očekuje prvi kviz u kome će se takmičiti pančvački učenici.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena