Yunet
 

Društvo

Grad Pančevo i Crveni krst obezbedili paketiće za učenike OŠ “Borislav Petrov Braca“

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 23. decembar 2021. • 19:40 •

Grad Pančevo i Crveni krst obezbedili paketiće za učenike OŠ “Borislav Petrov Braca“

Grad Pančevo i Crveni krst  obezbedili su 46 novogodišnjih paketića za učenike nižih razreda Osnovne škole „Borislav Petrov Braca“. Školu je tim povodom posetio Milenko Čučković, gradski većnik za rad, zapošljavanje i socijalnu politku, kao i Milica Todorović, sekretarka pančevačkog Crvenog krsta koji su se družili sa mališanima.

Deca se naročito raduju novogošnjim i božićnih praznicima, jer se dobijaju i pokloni. Učenici do 4 razreda Osnovne škole „Borislav Petrov Braca“ nisu krili oduševljenje paketićima koje su dobili.

 Grad Pančevo i pančevački Crveni krst obezbedili su 46 paketića za decu iz socijalno ugroženih porodica. Podrušku su im prižili i Pančevci koji su svojim donacijama takođe obradovali mališane.

U školi ističu da deca već početkom decembra se raspituju kada će ih posetiti Deda Mraz i da očekuju poklone. Svaki put  se obraduju novogodišnjim paketićima.

Deca su pripremila program povodom kraja prvog polugodišta i za goste koji su ih posetili i doneli im paketiće.Uričili su i pokon koji su sami osmislili i napravili za goste iz Crvenog krsta.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena