Yunet
 

Društvo

Usvojen budžet grada Pančeva za 2022. godinu

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 17. decembar 2021. • 16:55 •

Usvojen budžet grada Pančeva za 2022. godinu

Odbornici Skupštine grada Pančeva na današnjoj sednici usvojili su predlog odluke o budžetu grada za 2022. godinu. Gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović je naveo da je ovo istorijski predlog odluke o budžetu.

Odbornici Skupštine grada pančeva danas su na usvojili budžet grada za 2022. godinu. Prema rečima gradonačelnika Pančeva, Aleksandra Stevanovića, u 2022. godini planirana su značajna kapitalna ulaganja u naš grad.

Odlukom o budžetu grada predviđena su sredstva i za kapitalne investicije u našem gradu, rekao je Stevanović.

Prema rečima gradonačelnika Aleksandra Stevanovićam nastaviće se i sa radovima u ulici Cara Lazara, sa rekonstrukcijom parkova na teritoriji grada, a opredeljena su sredstva i za totalnu rekonstrukciju ulice Dimitrija Tucovića.

Zahvaljujući konsolidacijama, grad Pančevo je uspeo da stvori takvu finansijku situaciju da može da povećava plate, istakako je Stevanović.

Budžetom za 2022. godinu predviđena su i sredstva za izgradnju kužnog toka kod plinare, rehabilitaciju atarskih puteva, rekonstrukciju sportske sale u pančevačkoj gimnaziji kao i za rekonstrukciju dva sportska terena u SC „Mladost“.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena