Yunet
 

Društvo

Grad Vršac obezbedio novogodišnje paketiće za najmlađe sugrađane

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 10. decembar 2021. • 12:40 •

Grad Vršac obezbedio novogodišnje paketiće za najmlađe sugrađane

Grad Vršac je i ove godine obezbedio novogodišnje paketiće za svoje najmlađe sugrađane, koji će vršačkim mališanima biti dodeljeni u ponedeljak 27. decembra u Kongresno-muzičkoj dvorani Centra Milenijum, dok će sva sela obići dečji karavan sa Deda Mrazom. Pravo na paketiće imaju sva deca sa teritorije Grada rođena od 2011. do 2021. godine.

Grad Vršac poziva roditelje da svu decu ovog uzrasta sa teritorije Grada Vršca prijave za paketiće, počev od petka 10. pa do 20. decembra, na formi za prijavu na sajtu Grada Vršca http://vrsac.com/paketici.aspx?Lang=cir&Pid=4 ili popunjavanjem pisane prijave u Velikoj sali Gradske kuće, svakim radnim danom od 10 do 18, a vikendom od 10 do 14 časova, dok će na selima prijave biti organizovane u mesnim kancelarijama od ponedeljka 13.12.2021. Vaučeri za podizanje paketića moći će da se preuzmu u Gradskoj kući od 23. decembra.

Grad Vršac ove godine rešio je da iznenadi i obraduje još više mališana nego prethodnih godina. Naime, dosadašnja praksa bila je da paketiće dobiju sva deca uzrasta do 7 godina, ali ove godine Deda Mraz će darivati i školsku decu rođenu 2011. i mlađe. Za sve mališane obezbeđeno je i slikanje sa Deda Mrazom, kao i besplatan novogodišnji kalendar sa fotografijom. Sve ovo nastavak je jedne lepe tradicije u kojoj Grad Vršac daruje svoje najmlađe, a ove godine osim većeg broja dece koja će dobiti paketiće, njih preko 4.500 pripremljen je i bogat novogodišnji program.

Za sve mališane koji će dobiti paketić od Grada Vršca, Narodno pozorište “Sterija” pripremilo je dečji spektakl “Bajka o prijateljstvu”, inspirisan “Čarobnjakom iz Oza” i “Snežnom kraljicom”, koji će u Kongresnoj dvorani biti izveden u dva termina na dan dodele paketića.

Tačan raspored podele paketića po uzrastima i početka dečje predstave biće naznačeni na vaučeru. Takođe, svi dodatni detalji biće objavljeni i putem sredstava javnog informisanja, društvenih mreža i portala Grada http://www.vrsac.org.rs/

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad